• door: AAAwesome
  • Oktober 9, 2020
  • Categorie: Website

Ongelooflijke blogging tips voor accountants - tip 2


Kunnen je bezoekers binnen 5 seconden op je website zien wat je specialisatie is? Kunnen bezoekers gemakkelijk naar de blog navigeren? Zijn je diensten duidelijk zichtbaar? Blijven je bezoekers langer dan een paar seconden op je website?  

Als je antwoord op deze vragen ‘neen’ is, is het misschien tijd om eens goed te kijken naar de manier waarop je jouw website hebt ontworpen en geoptimaliseerd. 

Verbeter je zakelijke website 

De beste manier om met een overvloed aan ideeën te komen is door te brainstormen met je medewerkers: hoe meer ideeën, hoe beter. Sterker nog, hoe ongebruikelijker de ideeën, hoe beter. Laat er een vrije wisselwerking zijn tussen je team. 

Op die manier blijft jouw blogsplanning op schema, kan je zien wat er nu komt en bespaar je  de paniek om op het laatste moment nog iets te moeten schrijven. Een inhoudskalender zal je helpen om te visualiseren hoe jouw blogging activiteiten worden verdeeld over de maand. En indien je dat zelf niet wil/kan doen, kunnen wij je erin helpen. 

Bloggen is hard werken. Je moet content consistent publiceren en nog agressiever promoten. Maar raad eens? Bloggen is ook erg leuk, want het stelt je in staat om jouw merkstem en expertise online te laten zien. Dus maak je geen zorgen - onderzoek, schrijf en publiceer gewoon. 

En als je hulp nodig hebt bij het brainstormen van ideeën, het bouwen van een kalender, het onderzoeken of zelfs het schrijven van blogberichten, zeg ons dan gedag! We zijn ervaren, bruisen altijd van ideeën en zijn toegewijd aan het schrijven van hoogwaardige en relevante content voor onze klanten.