• door: AAAwesome
  • Oktober 16, 2020
  • Categorie: Blog

Ongelooflijke blogging tips voor accountants - tip 3


Wanneer je klaar bent met het schrijven van een informatieve, diepgaande blogpost en uiteindelijk op de publicatieknop drukt, krijg je een gevoel van voldoening; je krijgt de indruk  dat je werk gedaan is. Maar dat is niet het geval. Je werk is nog maar halverwege. Nu is het tijd om te werken aan blog promotie. 


Adverteer je blog

Eenmaal gepubliceerd op je website, kan je jouw blogpost extra promoten, voornamelijk door het delen van de link via je social media op LinkedIn, Facebook en Instagram. Zorg er ook voor dat je social media-buttons op je blogpagina hebt staan, zodat anderen deze gemakkelijk kunnen delen. 

Je kan ook een nieuwsbriefservice starten, waarbij jouw doelgroep zich op je blog kan abonneren. Zo kan je nieuwe blogberichten promoten via e-mail. 

Bloggen is hard werken. Je moet content consistent publiceren en nog agressiever promoten. Maar raad eens? Bloggen is ook erg leuk, want het stelt je in staat om jouw merkstem en expertise online te laten zien. Dus maak je geen zorgen - onderzoek, schrijf en publiceer gewoon. 

En als je hulp nodig hebt bij het brainstormen van ideeën, het bouwen van een kalender, het onderzoeken of zelfs het schrijven van blogberichten, zeg ons dan gedag! We zijn ervaren, bruisen altijd van ideeën en zijn toegewijd aan het schrijven van hoogwaardige en relevante content voor onze klanten.