• door: AAAwesome
  • December 9, 2020
  • Categorie: Webinar

Webinar digital marketing voor accountants


Of je nu boekhoudkundige diensten verleent aan zelfstandigen of aan multinationale ondernemingen, jouw potentiële klanten gebruiken het internet om informatie te zoeken. Als je hen wilt bereiken terwijl ze online zijn (en hen overtuigen om jou te kiezen boven je concurrenten), dan heb je digitale marketing voor accountants nodig. En indien je nieuwe medewerkers zoekt omdat de werklast te zwaar wordt, dan heb je zéker online aanwezigheid nodig! Meer dan 90% van de zoekopdrachten voor diensten zoals die van jou begint online. 

In tegenstelling tot traditionele marketing, waarbij vaak het dagelijkse leven van de consument wordt onderbroken met eenrichtingsberichten, ontwikkelt online accountantsmarketing de relaties tussen jou en jouw klanten. Het vereist minder verkooppraatjes en een meer educatieve aanpak, wat kan helpen om jezelf als gezaghebbende en deskundige te vestigen.  

Als je dat kunt bereiken, hoef je minder tijd te besteden aan het actief zoeken naar klanten - ze komen naar je toe. 

Als je nieuw bent in de online marketing, kan het een moeilijke taak lijken om jezelf te vestigen als een waardevolle bron van informatie. Hoewel het zeker investeringen van tijd en energie met zich meebrengt, kan de pay-off enorm zijn als je het goed doet. 

Begin met het opbouwen van jouw kennis van online marketing voor accountants met ons webinar ‘digital marketing voor accountants’. Leer wat digitale marketing is plus welke marketingstrategieën voor accountants het beste werken. 
Wij delen de meest effectieve tips voor accountants op het gebied van digitale marketing.  

Strategie voor accountantskantoren

Met zoveel informatie binnen handbereik van jouw doelgroep en veel concurrentie, moet je je onderscheiden van de massa. Een digitale marketingstrategie kan je helpen nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te behouden.

Digital Marketing voor accountantskantoren

Jouw website ziet er misschien geweldig uit, maar je hebt nog steeds mensen nodig om hem te bezoeken. Dus, hoe krijg je goede gekwalificeerde leads die geïnteresseerd zijn in jouw diensten naar jouw website? Een uitgebreide digitale marketingstrategie kan je helpen om zaken aan te trekken.

De digitale marketinghulpmiddelen om jou te helpen

- Website ontwerp & ontwikkeling
- Zoekmachine optimalisatie (SEO)
- Social Media Marketing
- Remarketing / Banner advertenties

Lead Conversion voor accountantskantoren

Het is zeer waarschijnlijk dat je gebruik maakt van een aantal digitale marketing activiteiten in jouw bedrijf. Of dat nu via sociale media is, een e-mail aan klanten of het schrijven van een blog voor jouw website. Echter, door deze tactieken samen te brengen, kan je beginnen met het formuleren van jouw digitale marketingstrategie om de juiste doelgroep voor jouw accountantskantoor te bereiken die groei mogelijk maakt.

Ontdek het in ons webinar:

  • Digital marketingstrategie die echt werkt 
  • Klanten aantrekken en behouden én medewerkers 
  • Digitale marketingtools die zich engageren 
  • Zet gekwalificeerde leads om 

Woensdag 13 januari om 18u (30min + Q&A)