Social Media

 

Dit is de meest waardevolle service wat het takenpakket betreft en dit met aandacht voor detail en jouw klantdoelstellingen. Wij optimaliseren de ins en outs van jouw Linkedin-, Facebook-, Instagram-, Twitter-, You Tube- en andere pagina’s om het tot nu toe onbenutte potentieel van de markt bloot te leggen. We creëren nieuwe social media pagina’s wanneer nodig en optimaliseren bestaande. We zorgen ervoor dat ze opvallen en tot conversie leiden.


AAAwesome social media voor accountants

Met zo'n groot aantal gebruikers van sociale netwerken kan jouw accountantskantoor het zich niet veroorloven om aan de zijlijn te blijven staan.

Social media is ontmoedigend, dat weten we, maar het is een feit dat social media als digitaal marketinginstrument gewoon te waardevol is om te negeren.

Waarom is het belangrijk? Nou... Actief zijn op social media en het verstrekken van nuttige relevante inhoud aan jouw publiek zal zijn vruchten afwerpen in de groei van jouw bedrijf. Hoe meer waardevolle inhoud wordt geplaatst, hoe meer volgers je zult krijgen, wat ook betekent dat er meer verkeer naar jouw website wordt geleid. Meer verkeer is gelijk aan meer leads.

Naast leads biedt social media je een platform om jouw volgers te informeren, advies te geven, vertrouwen op te bouwen en in de rol van adviseur te stappen.

Jij hebt het druk, dat weten we. Daarom hebben we bij AAAwesome een team dat gespecialiseerd is in alles wat met Social Media te maken heeft voor jouw accountantskantoor.

Ook op zoek naar verrassende content?

✓ Persoonlijke social media expert vanaf dag 1
✓ Wekelijkse social media post
✓ Analyse social media data
✓ Regelmatige coachingsessies
✓ Grafisch design
✓ Maandelijkse update website

Cases

Accountancy Noëth digital marketing

Accountancy Noëth wil de meest vooruitstrevende en klantgerichte partner zijn door met innovatieve diensten een meerwaarde te creëren. Ze onderscheiden zich door hun digitale manier van werken en innovatieve diensten. 
Dankzij de samenwerking tussen Accountancy Noëth en AAAwesome hebben ze een goed werkende website en lopende social media dat aansluit bij hun imago. 

Terwijl u zich concentreert op uw klanten, zorgt Didofisc voor uw boekhouding, uw fiscale aangiften en de optimalisatie van uw fiscale positie. 
Terwijl Didofisc zich hierop concentreert, zorgt AAAwesome voor hun digital marketing. 
Hoe pakken wij dat aan? 
Een gloednieuwe huisstijl, het gebruik van social media en een responsive website die doet wat ze moet doen. Dat wil zeggen, de online vindbaarheid vergroten, het imago versterken en meer klanten aantrekken. 
Didofisc digital marketing