Wat we doen

Digitale marketing voor accountants & KMO's

Social Media Beheer

Wees sociaal.

Wees waar je klanten zijn. Neem deel aan het gesprek. Blijf in het vizier van je klanten en potentiële nieuwe medewerkers.

Social Media Advertising

Genereer verkeer.

Vergroot uw marktbereik en naamsbekendheid.

Zoekmachine Optimalisatie

Wordt gevonden.

Bereik meer potentiële klanten met de meest relevante zoektermen voor uw website. Sta boven je concurrenten in zoekresultaten met een winnende SEO-strategie – Search Engine Optimization.

E-mail marketing

Creëer waarde.

Koester je leads, onderhoudt je relaties en stimuleer conversies.

Webdesign

Creëer waarde.

Koester je leads, onderhoudt je relaties en stimuleer conversies.

Branding

Val op.

Herkenbaar en onderscheidend zijn is troef. Visueel of in woorden.

Ons 5-stappenproces tot succes.​

1. Kennismaken

Elke klant, bedrijf en behoefte is uniek, daarom hebben we ontdekt dat het beste resultaat wordt bereikt wanneer er een optimale samenwerking is tussen ons en onze klanten.


Bij AAAwesome maken we van uw bedrijf onze business. Wij kennen de accountantssector als geen ander omwille van 20-jaar Syneton ervaring. Maar ook de andere ondernemers, klanten van accountants, kunnen wij helpen. We streven ernaar om de ins-&-outs van uw branche, uw niche, concurrentielandschap, doelen, doelstellingen en uw waarom te begrijpen.


2. Strategie bepalen

Zodra we uw specifieke doelen begrijpen, brainstormt ons team van marketingprofessionals over een plan van aanpak om uw bedrijf te krijgen waar u het wilt hebben. Het resultaat? Uw unieke marketing roadmap – vervolledigd met KPI’s en andere data.


3. Implementeren

Wat is een plan zonder actie? Hier volgt ons team uw unieke roadmap, geleid door onze wederzijdse visie en met onze overeengekomen KPI’s in gedachten.


4. Meten is weten

Je zult nooit weten waar je inspanningen succesvol zijn tenzij succes wordt gedefinieerd en bijgehouden. Als je het niet kunt meten, kun je het niet verbeteren. AAAwesome gelooft in transparantie: we rapporteren u bij elke stap.


5. Optimaliseren

We geloven sterk in continue verbeteringen – als ons team merkt dat iets niet werkt, zullen we met u overleggen en de strategie aanpassen om uw zakelijke doelen beter te bereiken. Jouw overwinning is onze overwinning.

Hulp nodig?

Met veel plezier lichten we onze diensten en manier van werken toe.

Contacteer ons. Ook ivm vragen over content, social media en digitale marketing.

AAAwesome contact