Webdesign

Een prachtig ontworpen gebruiksvriendelijke website die uw merk weerspiegelt, uw doelen laat bereiken en uw bedrijf 24 uur op 24 promoot.

Uw digitale reis

In de digitale wereld van vandaag spelen zoekmachines een belangrijke rol in het online succes van een bedrijf. Elke dag wenden mensen zich tot Google om antwoorden op vragen te vinden, te zoeken naar een bedrijf dat wordt aanbevolen door een vriend of op jacht te gaan om producten of diensten te vinden om aan hun behoeften te voldoen.

 

Zonder website is uw bedrijf onzichtbaar voor potentiële klanten bij hun online informatiezoektocht. Een website is het begin en het centrum van uw digitale reis. Of je nu e-mailcampagnes lanceert, op sociale media post of evenementen organiseert, alle wegen leiden terug naar je website.

 

Wist je dat?
  1. Alleen al in België zijn er 10,57 miljoen actieve internetgebruikers.
  2. De gemiddelde dagelijkse tijd op het web is 5 uur en 28 minuten.
  3. 83,4% van de BE-bevolking van 16 jaar en ouder heeft online gezocht naar producten en diensten.
  4. 75% van de consumenten geeft toe dat ze oordelen over de geloofwaardigheid van een bedrijf op basis van het ontwerp van de website.

Onze aanpak

Website brief & identity

 

Elk bedrijf is uniek en in een drukke digitale ruimte is het onze taak om u die wauw-factor te geven die u onderscheidt van uw concurrenten. Voordat we aan ons webdesignproces beginnen, bespreken we uw vereisten in detail, met een focus op merkidentiteit, toon, merkboodschap, waarden, uw klanten en uw doelen.

 

Functionality & architecture

 

Google besteedt veel aandacht aan de gebruikerservaring en beschouwt dit als een factor in de rankings van zoekmachines – en wij ook. Het bouwen van een sterke sitearchitectuur, duidelijke navigatie & flow en een responsief ontwerp dat op alle apparaten werkt, is waar we AAAwesome voor zijn. De gebruikerservaring van uw toekomstige webverkeer blijft prioritair in ons webdesignproces. Niet alleen zullen de zoekmachines van je website houden, maar ook van je terugkerende bezoekers.

 

Content Development & SEO

 

Hoewel het uiterlijk van uw website helpt om zijn identiteit vast te stellen, is het uw inhoud die het een stem geeft. Ons uitgebreide team van getalenteerde contentmakers maakt boeiende, informatieve inhoud die geliefd is bij zowel zoekmachines als bezoekers.

 

Approval

 

Voordat we doorgaan en uw website op internet publiceren, heeft u de kans om alles te beoordelen. Uw tevredenheid is onze prioriteit.

 

Delivery

 

Ready, set, GO! Uw website is live en klaar om ontdekt te worden.

 

 

Hulp nodig?

Met veel plezier lichten we onze diensten en manier van werken toe.

Ook ivm vragen over content, social media en digitale marketing.

AAAwesome contact