Website Development & Design


AAAwesome website voor accountants

Wist je dat er wereldwijd 4,66 miljard internetgebruikers zijn? Wanneer een behoefte zich voordoet, wenden deze gebruikers zich tot Google voor oplossingen.

Zijn jouw boekhoudkundige diensten online zichtbaar voor dit enorme digitale publiek? Als ze zouden zoeken, zouden ze jou dan vinden? 

Het begint allemaal met een website.

Een website is de ruggengraat van jouw online aanwezigheid en leven in een digitale wereld betekent dat een website is uitgegroeid tot een noodzaak voor bedrijven van elke omvang. Stel je eens een 24/7 online marketing platform voor waarmee je de klok rond conversies kunt genereren voor jouw accountantskantoor. Als jouw bedrijf niet beschikt over een online aanwezigheid, kom je niet op de zoekmachine resultaten pagina's wanneer potentiële klanten op zoek zijn naar boekhoudkundige diensten. In plaats daarvan trekt jouw concurrent met een geweldige website de aandacht van deze lead en wint een nieuwe klant. Zonder website verlies je omzet.

✓ Responsive websites
✓ Aangepaste ontwerpen en lay-outs
✓ Webinhoud en SEO
✓ Maandelijkse verkeersrapporten
✓ Aanbevelingen

Cases

Voor Accountancy Noëth vertrokken we van een wit blad en ontwikkelden eerst een nieuwe huisstijl en logo die hun visie en dynamiek onderlijnen: 
'de meest vooruitstrevende en klantgerichte partner zijn met innovatieve diensten die voor u een meerwaarde creëren.'
De nieuwe look straalt het enthousiasme van de medewerkers uit en dat trokken we consequent door in het webdesign. 
Op technisch vlak is de website uiteraard responsive (aangepast aan elk soort scherm) en stopten we er alle noodzakelijke elementen in die een goede online zichtbaarheid garanderen. Een moderne website moet rekening houden met de werking van online zoekmachines.  

Bekijk de nieuwe website hier. 
Project nieuwe website Accountancy Noëth
Project nieuwe website Didofisc

Didofisc, boekhoud & fiscaal kantoor, besefte dat haar communicatie met de buitenwereld niet langer in lijn lag met waar het bedrijf voor staat. Samen met AAAwesome werd een doorgedreven rebranding en een volledig herdachte online aanwezigheid uitgewerkt. 
Om de waarde die Didofisc brengt op een consistente manier en doorheen alle merkuitingen te kunnen communiceren (van sociale media tot e-mail) is een krachtige huisstijl nodig. 'Uw vennootschap in topconditie' is hun uithangbord en vandaar uit is het nieuwe logo ontworpen. 
Daarnaast is de uitbouw van de nieuwe website, in lijn met de langetermijn ambities van Didofisc en het vernieuwde kantoor, een absolute must. 
Op basis van de businessdoelstellingen en hoe de site daartoe zal bijdragen werden de navigatie en de functionaliteiten van de website finaal vastgelegd.

Bekijk de nieuwe website hier.

EC Boekhouding & Fiscaliteit zocht een partner om haar online aanwezigheid te versterken. In nauwe samenwerking bouwden we een responsive en gebruiksvriendelijke website. 
ECBF heeft nu alle ruimte om volledig in te zetten op klanten en hun noden. De gloednieuwe website en social media vereenvoudigen de funnel, en leggen de focus op conversie en uniformiteit over het volledige proces.
Één ding is zeker: ECBF is nog sterker in datgene waar ze écht in uitblinken: vakkundig advies verlenen en streven naar een optimaal resultaat. Met behulp van de juiste software leveren ze een kwaliteitsvolle service op maat van uw onderneming.

Bekijk de nieuwe website hier.
Project nieuwe website ECBF
Project nieuwe website Tripel F

Tripel F is opgericht door Elien Cleymans, een 'gediplomeerd Personal Trainer' met een doel. 
Een gepersonaliseerde begeleiding geven op weg naar de beste versie van jezelf. 

Een gezond leven betekent genieten van elke dag, een goede slaap, gezond eten en... beweging!
Hierbij kan Tripel F je helpen!
Een compleet en gepersonaliseerd programma opgesteld door je personal trainer laat je toe resultaatgericht te werken. Een persoonlijk contact zorgt voor een efficiënt programma.

AAAwesome ging aan de slag om dit alles in een mooie en overzichtelijke website te verwezenlijken. 
Ons doel? Een creatief, duidelijk en aantrekkelijk nieuw website ontwerp dat nieuwe klanten aantrekt. 


Bekijk de nieuwe website hier

Online vindbaar zijn voor een inspirerende werkomgeving? Voor de Coworking Klein-Brabant in de Syneton Building een must!
In samenwerking hebben wij een nieuwe, zakelijke website laten maken die ervoor zorgt dat de verschillende doelgroepen Syneton Building vanzelf tegenkomen op het juiste moment.

Bekijk de nieuwe website hier.
Project nieuwe website Syneton Building
Project nieuwe website Lions Club Leliëndael

Samen met Lions Club Leliëndael vernieuwden we hun website. Met als resultaat een visueel aantrekkelijke en zeer gebruiksvriendelijke website in beheer.

Bekijk de nieuwe website hier

Prymacc accountants & belastingconsulenten had nooit serieus ingezet op digitale marketing, maar besefte dat het nodig was. 
Bij AAAwesome vonden zij een partij die met hen mee wilde denken. Samen hebben wij een website ontwikkeld die doet wat ze moet doen. 
En daar stopt het niet! Verwacht je nog aan een interessante stroom artikels en bijhorende social media posts.

Bekijk de nieuwe website hier.
Project nieuwe website Prymacc

Ook toe aan een nieuwe website die klaar is voor leadgeneratie?