Over ons

Maak kennis met het AAAwesome team

De gezichten achter jullie content

Met dit enthousiaste team zijn we dagelijks hard aan het werk om relevante content te ontwikkelen voor onze klanten

Rudi Cleymans

Founder

Rudi Cleymans

Om Rudi kan niemand heen. Hij is een ambassadeur met kennis van zaken over digitale marketing. Getuige zijn boek waarin hij zeven pistes aanreikt die kunnen helpen om in te zetten op innovatie en meerwaardecreatie.

Charlyn Goovaerts

Content Marketing

Charlyn Goovaerts

Charlyn is dé persoon die uw social media plannen tot leven brengt. Ze schrijft content en werkt deze visueel uit. Ze zoekt als de beste naar artikels die van toevoegde waarde zijn voor uw bedrijf.

Chelsea Lysen

Content Marketing & Design

Chelsea Leysen

Chelsea zal u graag bijstaan met grafisch werk, content creatie & research. Ook het opzetten van advertenties zal maken dat uw campagne loopt als een trein op sociale media.

Yasmin Hendricks

Digitale Marketing

Yasmin Hendricks

Yasmin, onze collega in Zuid-Afrika, is onze digitale experte op vlak van SEO en content strategie. Ze bepaalt mee hoe teksten er voor kunnen zorgen dat uw doelpubliek wordt bereikt.

Nadine Ringoot

Content Adviseur

Nadine Ringoot

Om de vinger aan de pols te houden, blijft Nadine op de hoogte van alles wat er beweegt in en rond de accountancy wereld. Haar doel is ondernemers vooruit de helpen. Bij AAAwesome houdt ze het team scherp met gepaste content voor accountants.

Chris Van Wesemael

Digitale Strategie

Chris Van Wesemael

Chris helpt u graag verder met het maken van uw digitale grondplan. Hij gaat samen met u op zoek naar uw doelpubliek en hoe dit publiek kan worden bereikt. Dit wordt dan gekoppeld aan eigen doelstellingen.

John Jansegers

Foto, Video & Multimedia

Jjohn Jansegers

John is de go-to persoon in het bedrijf als het gaat over fotografie of het maken van video’s. Alles op uw maat en wensen.

Hulp nodig?

Met veel plezier lichten we onze diensten en manier van werken toe.

Ook ivm vragen over content, social media en digitale marketing.

AAAwesome contact