Social Media Beheer

Wees waar je klanten zijn. Optimaliseer de zichtbaarheid van uw bedrijf, creëer waarde en stimuleer verkeer met een relevante social media-strategie voor uw bedrijf.

Uw online zichtbaarheid

Met de toenemende populariteit van sociale media is het moeilijk om het potentieel te negeren dat platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bieden. Als het goed wordt gedaan, hebben sociale media het potentieel om een toegewijde gemeenschap van klanten en pleitbezorgers voor uw bedrijf op te bouwen, uw bereik te vergroten en geëngageerd verkeer naar uw producten of diensten te stimuleren.

 

Het is niet verwonderlijk dat bedrijven zo sociaal zijn. Maar niet iedereen snapt het. Hoe zorg je ervoor dat je berichten gehoord worden over de ruis die ontstaat door andere merkpromoties?

Het zit allemaal in je strategie en in je inhoud. Niet zomaar een inhoud, deelbare inhoud. Content die mensen iets leert, een soort waarde toevoegt aan hun leven of hen vermaakt.

 

Social Media marketing moet persoonlijk en relevant zijn. Het wordt niet voor niets sociale media genoemd – wij mensen zijn van nature sociaal, we delen de dingen die we leuk vinden met onze vrienden, doen aanbevelingen en zijn natuurlijke ambassadeurs. Kom op, praat mee.

Wist je dat?

 

 1. Er zijn 8,83 miljoen actieve gebruikers van sociale media in BE (76% van de bevolking)

 2. De gemiddelde dagelijkse tijd besteed aan sociale mediaplatforms is 1 uur en 45 minuten.

 3. De meest gezochte zoekopdracht in 2020 was “Facebook”.

Onze aanpak

Business & target market analyse

 

De AAAwesome manier gedijt op samenwerking. We moeten uw visie, uw publiek, uw concurrentielandschap en uw doelen begrijpen. Om betekenisvolle sociale inhoud te creëren, moeten we weten wie je publiek is, wat ze leuk vinden en wat er nodig is om je merkambassadeurs te worden.
We werken nauw met u samen zodat we trouw kunnen blijven aan uw unieke visie en merkidentiteit. Niemand begrijpt je bedrijf immers beter dan jij.

 

Social Media Strategie

 

Ons team creëert vervolgens een gepersonaliseerde social media strategie op basis van jouw merkidentiteit, persoonlijkheid en doelen. Dit document gaat in op hoe uw bedrijf sociale media zal gebruiken om zijn communicatiedoelstellingen te bereiken, samen met de sociale platforms en tools die u nodig hebt om dit te bereiken.

 

Creatie Content Calender

 

Deze fase tilt het strategieproces naar een heel ander niveau. Je ontvangt een gepersonaliseerde contentkalender, een planning en concepten voor je social media. Alle posts worden dus op voorhand gepland – elke maand weer.

 

Implementatie van de besproken strategie

 

Dit is het moment om je strategie tot leven te brengen. Ons team verzorgt het proces van begin tot eind – van ideevorming over creatie tot oplevering.

 

Rapportering en optimalisatie

 

Wij blijven transparant en houden u ten allen tijde op de hoogte van de prestaties. We zullen ontdekken wat werkt, wat niet en de richting aanpassen indien nodig

Gaan we aan de slag?

Hebben we u overtuigd van onze aanpak? Laten we even samenzitten en bespreken hoe we uw social samen kunnen boosten.

Social media beheer

Je wilt aanwezig zijn op social media met je bedrijf maar je hebt er geen tijd voor? Of je hebt geen idee hoe je hieraan moet beginnen? Laat ons je helpen!

aaawesome digitaal marketingbureau voor KMO ondernemers accountants - dienst social media beheer - beheer van social media accounts - contentplanning

Meer tijd voor je core-business en een consistente aanwezigheid op sociale media.

Kennismaking

We plannen een gratis kennismakingsgesprek in, online of offline, en bespreken de doelen en wensen van jou en je bedrijf.

Brainstorm

Is er een klik? Dan gaan we aan de slag! We starten met een brainstorm om jouw bedrijf vanbinnen en vanbuiten te leren kennen.

Connecteren

We zorgen ervoor dat jouw huidige kanalen door ons beheerd kunnen worden en maken nieuwe aan indien nodig.

Contentplan

Maandelijks sturen we je een contentplan door waarin je makkelijk feedback kan achterlaten. Wij plannen de content voor je in, zodat jij niets hoeft te doen!

Waarom AAAwesome?

Door je social media uit te besteden bij AAAwesome ben je er zeker van dat je online vindbaar bent en hoef je je geen zorgen te maken over af en toe iets te moeten plaatsen op je LinkedIn pagina. Wij zorgen voor een consistente content planning die doordacht en creatief is. Het DNA van je bedrijf wordt zichtbaar voor potentiële klanten en medewerkers met steeds jouw doel voor ogen: meer leads, meer website-bezoekers of meer lokale merkbekendheid. Wat jouw doel ook is, we are ready for you!

Waarom AAAwesome als digitaal marketingbureau om je social media aan uit te besteden?

Basis

Basispakket voor social media aanwezigheid.
199
/maand
 • 3 kanalen
 • 1 post/week
 • Kwartaalverslag

Pro

Pro-pakket voor extra visibiliteit.
399
/maand
 • Extra kanalen
 • 1 post/week
 • 1 story/week
 • Kwartaalverslag
Meest genomen

Consultant

Heb je gewoon hulp en advies nodig?
70
/uur
 • Maandelijkse meeting
 • Hulp en advies op maat
 • Opvolging resultaten

Check out our work.

Bekijk onze succesvolle cases in het beheren van social media bij één van onze klanten.

Klaar voor de samenwerking?

Of stel je vraag aan onze project manager Elien!

+32 471884398