Social Media Beheer

Wees waar je klanten zijn. Optimaliseer de zichtbaarheid van uw bedrijf, creëer waarde en stimuleer verkeer met een relevante social media-strategie voor uw bedrijf.

Uw online zichtbaarheid

Met de toenemende populariteit van sociale media is het moeilijk om het potentieel te negeren dat platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn bieden. Als het goed wordt gedaan, hebben sociale media het potentieel om een toegewijde gemeenschap van klanten en pleitbezorgers voor uw bedrijf op te bouwen, uw bereik te vergroten en geëngageerd verkeer naar uw producten of diensten te stimuleren.

 

Het is niet verwonderlijk dat bedrijven zo sociaal zijn. Maar niet iedereen snapt het. Hoe zorg je ervoor dat je berichten gehoord worden over de ruis die ontstaat door andere merkpromoties?

Het zit allemaal in je strategie en in je inhoud. Niet zomaar een inhoud, deelbare inhoud. Content die mensen iets leert, een soort waarde toevoegt aan hun leven of hen vermaakt.

 

Social Media marketing moet persoonlijk en relevant zijn. Het wordt niet voor niets sociale media genoemd – wij mensen zijn van nature sociaal, we delen de dingen die we leuk vinden met onze vrienden, doen aanbevelingen en zijn natuurlijke ambassadeurs. Kom op, praat mee.

Wist je dat?

 

  1. Er zijn 8,83 miljoen actieve gebruikers van sociale media in BE (76% van de bevolking)

  2. De gemiddelde dagelijkse tijd besteed aan sociale mediaplatforms is 1 uur en 45 minuten.

  3. De meest gezochte zoekopdracht in 2020 was “Facebook”.

Onze aanpak

Business & target market analyse

 

De AAAwesome manier gedijt op samenwerking. We moeten uw visie, uw publiek, uw concurrentielandschap en uw doelen begrijpen. Om betekenisvolle sociale inhoud te creëren, moeten we weten wie je publiek is, wat ze leuk vinden en wat er nodig is om je merkambassadeurs te worden.
We werken nauw met u samen zodat we trouw kunnen blijven aan uw unieke visie en merkidentiteit. Niemand begrijpt je bedrijf immers beter dan jij.

 

Social Media Strategie

 

Ons team creëert vervolgens een gepersonaliseerde social media strategie op basis van jouw merkidentiteit, persoonlijkheid en doelen. Dit document gaat in op hoe uw bedrijf sociale media zal gebruiken om zijn communicatiedoelstellingen te bereiken, samen met de sociale platforms en tools die u nodig hebt om dit te bereiken.

 

Creatie Content Calender

 

Deze fase tilt het strategieproces naar een heel ander niveau. Je ontvangt een gepersonaliseerde contentkalender, een planning en concepten voor je social media. Alle posts worden dus op voorhand gepland – elke maand weer.

 

Implementatie van de besproken strategie

 

Dit is het moment om je strategie tot leven te brengen. Ons team verzorgt het proces van begin tot eind – van ideevorming over creatie tot oplevering.

 

Rapportering en optimalisatie

 

Wij blijven transparant en houden u ten allen tijde op de hoogte van de prestaties. We zullen ontdekken wat werkt, wat niet en de richting aanpassen indien nodig

Gaan we aan de slag?

Hebben we u overtuigd van onze aanpak? Laten we even samenzitten en bespreken hoe we uw social samen kunnen boosten.