Ons verhaal

Ontdek het verhaal van AAAwesome

Opstart van AAAwesome

In een wereld waar elke onderneming zichzelf het etiket ‘klantvriendelijk’, ‘snel’ en ‘kwaliteitsvol’ opplakt, zag Rudi Cleymans, onze eigen durfal en bevlogen ondernemer, een gouden kans om deze clichés te overstijgen. Rudi’s carrière, die begon met het digitaliseren van de Belgische defensie en hem tot de drijvende kracht achter Syneton maakte, dé leider in managementsoftware voor boekhoudkantoren, nam een nieuwe wending. Na de verkoop van Syneton aan Visma in 2021, was het tijd voor iets nieuws: AAAwesome dus!

Visie

AAAwesome, het geesteskind van Rudi, kwam er niet zomaar. Al snel ontwikkelde hij een fascinatie voor sociale media en de onontgonnen mogelijkheden binnen de accountancy en KMO’s. Met een visie gericht op het vernieuwen van de sector, begon hij aan een avontuur om het verouderde beeld van de accountancywereld op te frissen en te vervangen door een dynamisch en modern imago.

Missie

Onze missie bij AAAwesome is helder: we zetten niet alleen accountantskantoren en beloftevolle KMO’s in de spotlight; we veranderen de manier waarop zij communiceren met hun publiek. We vertellen echte verhalen en bouwen oprechte verbindingen, wat leidt tot een emotionele differentiatie in een markt die schreeuwt om authenticiteit. Ons team van jonge en dynamische vernieuwers, belichaamt de geest van innovatie en samenwerking die Rudi altijd heeft gepromoot. We geloven dat achter elke klant een uniek verhaal schuilt, klaar om verteld en onthouden te worden.

Klaar om je digitale marketing strategie op te krikken?

Heb je vragen? Wil je graag samenwerken? Met veel plezier lichten we onze diensten en manier van werken toe.

A7R00191-768x512