Social Media Advertising

Vergroot uw marktbereik en naamsbekendheid door gebruik te maken van de kracht van social media advertising.

Marktbereik en naamsbekendheid​

Identificeer bedrijfsdoelen en -vereisten

Elk bedrijf is uniek in zijn doelen. We moeten deze begrijpen, zodat we kunnen brainstormen over de meest effectieve manier om deze doelen te bereiken. Wilt u het websiteverkeer elke maand met 20% verhogen? Verhoging van het engagement? Conversies verhogen voor een specifiek product of productgroep? Ongeacht uw doelen, ons toegewijde sociale mediateam heeft een oplossing. Daarbij komt dat we de accountancysector als geen ander kennen via Syneton.

 

Onderzoek de doelgroep

Om uw ideale doelgroep aan te spreken, moeten we alles over hen weten. Wie ze zijn, waar ze wonen, hoe oud ze zijn, wat ze leuk vinden, wat hen drijft, waar ze op reageren. Pas als we ze begrijpen, kunnen we krachtige inhoud maken die met hen resoneert en hen aanmoedigt om actie te ondernemen.

 

Onderzoek van de concurrentie

Voordat we erin duiken, onderzoekt ons team waar we mee te maken hebben, wie er nog meer vecht voor de aandacht van je doelmarkten en hoe ze het doen.

 

Zorg ervoor dat SEO up-to-speed is

Het is vermeldenswaard dat marketingcampagnes alleen zullen slagen als uw website is geoptimaliseerd voor conversie en uw gebruikerservaring vlekkeloos is. Als uw gebruikerservaring niet optimaal is, zal de sociale verwijzing niet werken en zullen alle inspanningen worden verspild.

 

Maak je geen zorgen – wij regelen alle controles.

 

1. Ad strategy development

Op basis van uw bedrijfsdoelen, uw concurrentieanalyse en uitgebreid publieksonderzoek werken we een advertentiestrategie voor sociale media uit. Deze strategie is uw gepersonaliseerde roadmap, gevuld met segmentatie, KPI’s en effectieve targeting.

2. Ad design & content creation

Op basis van onze strategie ontwerpen en creëren we krachtige advertenties die werken. Wij verzorgen het hele proces, van ideevorming over creatie tot realisatie.

3. Rapportering & Optimizing

We houden u bij elke stap op de hoogte met grondige prestatierapporten en analyses. We streven naar continue verbetering – als we merken dat iets niet werkt met uw publiek zoals het hoort, optimaliseren we voor de meest effectieve resultaten.

Wist je dat?

 

  1. 6,9 miljoen mensen te bereiken zijn via Facebook-advertenties.
  2. 4,5 miljoen mensen te bereiken zijn met Instagram-advertenties.
  3. 4,1 miljoen mensen te bereiken zijn met LinkedIn-advertenties.

Gaan we aan de slag?

Hebben we u overtuigd van onze aanpak? Laten we even samenzitten en bespreken hoe we uw volgende campagne kunnen aanpakken.