Branding

Maak uw merk persoonlijk met AAAwesome!

Uw waarden als visuele identiteit

Online branding reflecteert uw identiteit en visie en zorgt ervoor dat uw wordt herkend.

 

Gemiddeld genomen zijn er 5 tot 7 impressies nodig om uw bedrijf of service te herkennen. De sleutel tot succes is een sterke en consistente identiteit en brand voice. Eén die in staat is om een consistente ervaring te bieden aan klanten en prospecten doorheen alle interacties.

 

Een krachtig merk is een merk dat gemakkelijk herkenbaar is. Uw herkenning begint met uw bedrijfsnaam en visuele identiteit. De elementen die uw visuele identiteit vormen, worden weergegeven op uw visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, sociale-mediaplatforms, promotiemateriaal en alle creatieve middelen die u op internet vrijgeeft. En … de manier waarop de mensen over u praten.

 

Een sterk merk heeft online vaak geen naam nodig. Ze zijn te herkennen aan een vorm, een kleur of samenstellingen van beiden.

 

We kunnen u helpen om de bekendheid en erkenning van uw bedrijf te vergroten, uw verhaal te vertellen, de juiste mensen aan te spreken en klantenloyaliteit te stimuleren. En dit terwijl u trouw blijft aan uw zakelijke visie en doelen.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen: 

  • Logo Design
  • Digitale huisstijl & Visuele templates
  • Corporate identity documenten
  • Brand voice & communicatie guidelines
  • Rebranding

Onze aanpak

Ontdekken


Uw merkidentiteit is een visuele weergave en extensie van uw bedrijf. Om de spijker op de kop te slaan, moeten we meer weten over u, uw concurrentielandschap, uw klanten of prospects en de algemene markt. Ons doel is om de essentie vast te leggen van waar je voor staat en waarom je bestaat, en dit te vertalen naar gedenkwaardige beelden die de juiste mensen aanspreken.


Design 


Hier gebeurt de magie. Ons design team gaat aan de slag en brengt uw visie tot leven. We creëren een mood board met visuele ideeën, typografie, kleurenpaletten, foto’s, illustraties en richtlijnen voor een brand voice.


Oplevering


Na validatie en goedkeuring, leveren we alles op in een mooi pakket.


Gaan we aan de slag?

We bespreken graag welke stappen dat we samen kunnen ondernemen.

AAAwesome contact