Branding

Maak uw merk persoonlijk met AAAwesome!

Uw waarden als visuele identiteit

Online branding reflecteert uw identiteit en visie en zorgt ervoor dat uw wordt herkend.

 

Gemiddeld genomen zijn er 5 tot 7 impressies nodig om uw bedrijf of service te herkennen. De sleutel tot succes is een sterke en consistente identiteit en brand voice. Eén die in staat is om een consistente ervaring te bieden aan klanten en prospecten doorheen alle interacties.

 

Een krachtig merk is een merk dat gemakkelijk herkenbaar is. Uw herkenning begint met uw bedrijfsnaam en visuele identiteit. De elementen die uw visuele identiteit vormen, worden weergegeven op uw visitekaartjes, e-mailhandtekeningen, sociale-mediaplatforms, promotiemateriaal en alle creatieve middelen die u op internet vrijgeeft. En … de manier waarop de mensen over u praten.

 

Een sterk merk heeft online vaak geen naam nodig. Ze zijn te herkennen aan een vorm, een kleur of samenstellingen van beiden.

 

We kunnen u helpen om de bekendheid en erkenning van uw bedrijf te vergroten, uw verhaal te vertellen, de juiste mensen aan te spreken en klantenloyaliteit te stimuleren. En dit terwijl u trouw blijft aan uw zakelijke visie en doelen.

 

Wat wij voor u kunnen betekenen: 

 • Logo Design
 • Digitale huisstijl & Visuele templates
 • Corporate identity documenten
 • Brand voice & communicatie guidelines
 • Rebranding

Onze aanpak

Ontdekken


Uw merkidentiteit is een visuele weergave en extensie van uw bedrijf. Om de spijker op de kop te slaan, moeten we meer weten over u, uw concurrentielandschap, uw klanten of prospects en de algemene markt. Ons doel is om de essentie vast te leggen van waar je voor staat en waarom je bestaat, en dit te vertalen naar gedenkwaardige beelden die de juiste mensen aanspreken.


Design 


Hier gebeurt de magie. Ons design team gaat aan de slag en brengt uw visie tot leven. We creëren een mood board met visuele ideeën, typografie, kleurenpaletten, foto’s, illustraties en richtlijnen voor een brand voice.


Oplevering


Na validatie en goedkeuring, leveren we alles op in een mooi pakket.


Gaan we aan de slag?

We bespreken graag welke stappen dat we samen kunnen ondernemen.

AAAwesome contact

Branding

Als (nieuw) bedrijf is het noodzakelijk om op te vallen tussen de massa. Dit kan je onder andere bereiken door een goede, opvallende huisstijl dat het imago van je bedrijf weergeeft. Zo trek je het juiste doelpubliek aan en spring je tussen de concurrentie uit.

Nieuwe branding huisstijl rebranding verbeterde huisstijl logo ontwerp grafisch design

Val op tussen je concurrentie en vertel je bedrijfsverhaal via je huisstijl.

Kennismaking

We plannen een gratis kennismakingsgesprek in, online of offline, en bespreken de doelen en wensen van jou en je bedrijf.

Brainstorm

Is er een klik? Dan gaan we aan de slag! We starten met een brainstorm om jouw bedrijf vanbinnen en vanbuiten te leren kennen.

Ontwerp

We ontwerpen jouw huisstijl op maat. Dit gaat van logo tot kleurenpallet, fotografie en tone-of-voice. Dit allemaal gieten we in een handige huisstijlgids.

Merkdragers

We werken de nodige merkdragers uit in jouw stijl, zoals bedrijfspresentaties, social media templates, kledij en visitekaartjes.

Waarom AAAwesome?

Ben jij net met je onderneming gestart en heb je nog geen logo? Of is jouw huidige huisstijl toe aan een opfrissing? Wij gaan graag aan de slag met jouw (re)branding! We ontwerpen een huisstijl die past bij het imago van jouw bedrijf en die jouw doelgroep aanspreekt. Want een eerste indruk is uiterst belangrijk. En wij zorgen ervoor dat die eerste indruk niet de laatste is!

aaawesome branding rebranding huisstijl logo ontwerp

Launch package

Lanceer je merk met een basis aan huisstijl aan een beperkt budget.
420
 • Logo
 • Kleurenpallet
 • 1 feedbackronde

Catchy package

Val op tussen je concurrenten met een volledige & persoonlijke huisstijl.
850
 • Volledige huisstijl
 • Huisstijlgids
 • 2 feedbackrondes

Full package

Naast een volledig uitgewerkte huisstijl krijg je nog drie merkdragers cadeau!
1600
 • Catchy package
 • Drie merkdragers naar keuze

Klaar voor de samenwerking?

Of stel je vraag aan onze project manager Elien!