Zoekmachine optimalisatie

Score hoger in Google. Overtref uw concurrentie in de zoekmachines en stimuleer meer organisch verkeer naar uw website.

Dus, hoe bepaalt een zoekmachine de meest relevante resultaten? Hier zijn onder andere een paar factoren:

 

  • Web content relevantie
  • Architectuur van de website & navigatie
  • Pagina en domein authority
  • Kwaliteit van de content
  • Snelheid van de website
  • Gebruiksvriendelijkheid (User experience)
  • Klaar voor mobiel gebruik
 

Als je je concurrentie in de zoekresultaten wilt overtreffen, heb je een winnende SEO-strategie nodig. Ons team van SEO-experten zet zich in om uw website in de ogen van Google te verbeteren en een toppositie in de zoekresultaten te bemachtigen.

Ons SEO-proces

Business Analyse

 

We beginnen het proces van SEO-magie door wat veldwerk uit te voeren. We duiken in uw bedrijfsdoelen, ontwikkelen inzicht in uw publiek of ideale doelgroep, maken gebruik van het zoekgedrag en de intentie van uw doelgroepen, analyseren alle eerdere SEO-werkzaamheden, doorzoeken alle beschikbare website-analyses en voeren een audit uit van al uw bestaande digitale activa. Om tot de beste oplossing te komen, moet ons team het probleem onder de aandacht brengen.

 

Concurrentie-analyse

 

Inzicht in waar u staat in relatie tot uw concurrenten en welke optimalisatiestrategieën ze gebruiken, stelt ons in staat om elke keer te winnen in het “spel van SEO”.

Zoekwoorden & Content Analyse

 

We gaan op zoek om de meest relevante zoekwoorden voor uw bedrijf te vinden – het vinden van de sweet spot tussen volume, concurrentie en relevantie. Deze zoekwoorden zitten verweven in uw content, beschrijvingen, titels en alt tags van foto’s, enz. Als er een goede balans is, zal uw website zeker goed te voorschijn komen in de zoekmachines.

On-page optimalisaties

 

Zodra we de best presterende zoekwoorden voor uw business case hebben gevonden, nemen we een diepe duik in de technische factoren van Google om ervoor te zorgen dat uw website is geoptimaliseerd en voldoet aan de richtlijnen van Google.

Off-page optimization and link building

 

Kwaliteitswebsites terug laten linken naar uw website is een fantastische manier om Google te laten zien dat u betrouwbaar, gezaghebbend en marktleider bent. We hebben ontdekt dat het meeste succes wordt gezien in het principe van kwaliteit boven kwantiteit.


Gratis SEO Scan

Claim uw gratis en vrijblijvende SEO scan waarbij wij uw bedrijfswebsite analyseren.

Vraag uw gratis SEO scan aan.