Adfibo Accountants – Consistente, succesvolle sociale media marketing

Adfibo Social Media Case
Adfibo Accountants is een allround dienstverlenend bedrijf dat instaat om jouw bedrijf te helpen op elk financieel vlak.  In februari 2020 begon Adfibo haar social media samenwerking met AAAwesome, met fantastische resultaten en het bereiken van hun bedrijfsdoelen: meer social media connecties, meer websiteverkeer en het opbouwen van een thought leadership positie. Bekijk wat ons team heeft gedaan om Adfibo op de digitale kaart te zetten! 

Delen

De resultaten 

Adfibo begreep het belang van online aanwezigheid en was op zoek naar meer visibiliteit op social media, maar vele leveranciers begrepen niet in welke sector ze effectief aanwezig waren en wat hun exacte noden waren. Verder zochten ze meer contactpunten met nieuwe potentiële klanten en werknemers. Daarnaast wilden ze het merk Adfibo en hun  huisstijl verder uitbouwen.  

 

AAAwesome leverde op dit verzoek een extra kanaal voor organisch verkeer naar hun website. Met Facebook en LinkedIn zette AAAwesome een consistente aanwezigheid op. Concrete posts en inhoud voor accountants met  info die begrijpbaar is voor de verschillende doelgroepen. Op de vraag om hun huisstijl uit te bouwen, heeft AAAwesome aangepaste visuals ontworpen en gemaakt.  

Social Media resultaten Adfibo Case

Hier  zijn  een  paar  voorbeelden  van  onze  favoriete  social media posts. Op de hoogte blijven van nieuws over hun kantoor en de laatste boekhoudkundige updates?  Volg  Adfibo! 

 

Social Media posts Adfibo Case

Wat Adfibo te zeggen had 

“AAAwesome heeft onze vraag goed begrepen en bijgevolg onze noden in deze specifieke sector perfect ingevuld. Ze onderhouden onze social media op een professionele manier, en begrijpbaar voor klanten en andere geïnteresseerden. Een steeds goede communicatie en implementatie van de gevraagde aanpassingen. Perfecte partner om verder digitaal te groeien.”  

Wil jij je bedrijf een online boost geven? Plan een vrijblijvend gesprek met ons team om te zien hoe we jou kunnen helpen! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ze komen zonder houdbaarheidsdatum, onze tips. Elke maand steken we ze in onze nieuwsbrief met als doel jullie en jullie klanten te helpen.

Lees ook