Minoos Souvlaki  – Een smakelijke branding op wielen 

Case branding huisstijl Minoos Souvlaki Griekse foodtruck
Bij AAAwesome houden we van bijzondere verhalen en ondernemers die hun passie achternagaan! Maak kennis met Minoos Souvlaki, een unieke food tent on the road met een heerlijk aanbod van Griekse pitta souvlaki. Wat hen zo speciaal maakt, is niet alleen de authentieke Griekse keuken die wordt geserveerd, maar ook de inspiratie achter het concept: de liefde voor de Griekse keuken én Christof zijn gepassioneerde hobby's skateboarden en snowboarden.

Delen

Het resultaat

Toen Christof Van den Bossche bij ons aanklopte, waren we meteen geïntrigeerd door het unieke concept. Hij wou zijn Griekse traiteurdiensten omtoveren tot een herkenbaar en succesvol merk. Met een perfecte mix van Griekse smaken en extreme sportliefde, wou hij een unieke ervaring bieden aan zijn klanten. 

 

We gaven vorm aan hun identiteit door een op maat gemaakt logo en huisstijl te ontwerpen. Het resultaat was een unieke en samenhangende branding die perfect past bij Minoos Souvlaki en hun klanten verleidt met een onvergetelijke ervaring. 

Minoos Souvlaki huisstijlgids brand guide

Wat Minoos Souvlaki te zeggen had

“Fijne samenwerking! Ik had het gevoel dat men naar mijn verhaal luisterde en daar mee aan de slag gingen. Ze gaven me duidelijke uitleg over de extra’s die ik vroeg, zoals QR-codes en betaalmethodes. Echt een AAAwesome team!” 

Ben je ook klaar om je ondernemersdromen waar te maken? Wij helpen je graag met het vormgeven van jouw unieke verhaal en online zichtbaarheid! Neem vandaag nog contact met ons op! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ze komen zonder houdbaarheidsdatum, onze tips. Elke maand steken we ze in onze nieuwsbrief met als doel jullie en jullie klanten te helpen.

Lees ook