Stagiair growth marketing

Stagiair Growth Marketing
Aangenaam! Wij zijn AAAwesome, een startend digitaal marketingbureau met tonnen goesting en ambitie. Het is onze missie om samen met accountants en KMO’S de juiste online roadmap uit te stippelen. Om ons team te versterken en bij te staan zijn wij op zoek naar stagiaires binnen (digitale) marketing en content creatie.

Delen

Om ons jong en dynamisch team te vervolledigen zoeken we nog een Stagiair Growth Marketing.  

 

Jouw missie bij AAAwesome 

 

Wij zijn op zoek naar een growth marketing stagiair die graag innovatieve oplossingen verkent en creëert en out-of-the-box denkt. We houden vooral van mensen met een ondernemende ‘can-do’ mentaliteit en die kunnen groeien in een voortdurend evoluerende startup omgeving. 

 

Tijdens je stage krijg je de kans om te werken aan alle niveaus van digitale marketing. Denk aan opzetten van social media-advertenties, Google Ads campagnes voeren, zoekwoordenonderzoek doen, SEO-analyses maken voor klanten, en alles waar je in wil bijleren! 

 

In ruil daarvoor bieden we een leuke en spannende omgeving waar je écht een verschil kunt maken en deel uitmaakt van ons klein maar fijn team. Je krijgt de kans om nauw samen te werken met ons team en een heleboel nieuwe dingen bij te leren (ook via het leerplatform Udemy trouwens 😉). En last but not least: ons kantoor bevindt zich in de mooie groene omgeving van Bornem, makkelijk bereikbaar met de auto, fiets of openbaar vervoer. 

 

Hoe zal jouw stage eruitzien bij ons? 

 

 • Ondersteuning bieden bij inbound marketing, zoals het ontwikkelen en optimaliseren van landingspagina’s en mailings. 
 • Je duikt mee in de wereld van SEO en helpt bij het uitvoeren van taken, zoals het schrijven van meta beschrijvingen of het spotten van keyword kansen.  
 • Meewerken aan de ontwikkeling en creatie van unieke campagnes voor onze social mediakanalen om betrokkenheid, webverkeer en merkbeleving te verhogen. 
 • Je leert resultaten verzamelen en organiseren in Google Analytics om inzichten te verkrijgen en verbeteringen aan te brengen in het bereiken van onze missie en die van klanten. 

 

WOW, dit ben ik helemaal! 

 

 • Affiniteit met content en/of social media marketing, Google Ads (SEA), SEO door je studierichting in één van deze velden. 
 • Analytisch en datagedreven: je kent de waarde van data en manieren om deze te benutten. 
 • Proactief en communicatief: je leert het juiste publiek te bereiken en te triggeren door boeiende content te creëren met de juiste boodschap en tone of voice. 
 • Ondernemend en resultaatgericht: je bent niet bang om initiatief te durven nemen en bent gedreven om impact te maken met resultaten die tot een groot succes leiden. 
 • Inzicht in de laatste ontwikkelingen binnen digitale marketing (bv. SEO / SEA / content marketing / social marketing) is een groot pluspunt! 

 

Ahja, wij zijn ook nog…

 

 • Actiegericht – Snelle reactie, met geweldige resultaten behalen. Wij omarmen de visie, de roadmap naar succes en de actie die nodig is om het te realiseren.  
 • Intellectueel nieuwsgierig – Wij willen leren en geven graag kennis door. Wij zijn betrouwbaar met een mentaliteit van voortdurende professionele en persoonlijke ontwikkeling. 
 • Samenwerkingsgericht – Eén team, gedeelde missie. Wij verwelkomen feedback en begrijpen de waarde van samenwerken om meer te bereiken dan wat individueel mogelijk is. 
 • Echte foodies en one happy little family. Je wordt meteen omarmd in ons team, met of zonder taart. 

 

 
 • Hoe zal jouw stage eruitzien bij ons? 

  • Meewerken aan AAAwesome’s marketingstrategie zoals het schrijven van blog artikelen, het schrijven van website content of social media posts, onze website updates geven, campagnes uitdenken, en zoveel meer. 

  • Onze aanwezigheid, en die van klanten, op sociale netwerken stimuleren en vergroten. Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok hebben geen geheimen voor jou. 

  • Frisse ideeën op tafel brengen die de naamsbekendheid van AAAwesome kunnen verbeteren en om nieuwe prospects te bereiken. 
    Hoe zal jouw stage eruitzien bij ons?
   Meewerken aan AAAwesome’s marketingstrategie zoals het schrijven van blog artikelen, het schrijven van website content of social media posts, onze website updates geven, campagnes uitdenken, en zoveel meer.
   Onze aanwezigheid, en die van klanten, op sociale netwerken stimuleren en vergroten. Instagram, Facebook, LinkedIn en TikTok hebben geen geheimen voor jou.
   Frisse ideeën op tafel brengen die de naamsbekendheid van AAAwesome kunnen verbeteren en om nieuwe prospects te bereiken.

Zin om jezelf te ontplooien én ons team te helpen? Stuur je cv, een woordje motivatie en eventueel je portfolio naar info@aaawesome.be met in onderwerp “Stage growth marketing + je naam”. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ze komen zonder houdbaarheidsdatum, onze tips. Elke maand steken we ze in onze nieuwsbrief met als doel jullie en jullie klanten te helpen.

Lees ook