Ongelooflijke blogging tips voor accountants – tip 3

Ongelooflijke blogging tips voor accountants - blogpost artikel adverteren
Na de publicatie van je artikel, is het tijd om de blogpost te promoten!

Delen

Wanneer je klaar bent met het schrijven van een informatieve, diepgaande blogpost en uiteindelijk op de publicatieknop drukt, krijg je een gevoel van voldoening; al het werk zit erop! Maar dat is niet het geval. Je werk is nog maar halverwege. Nu is het tijd om de blog te promoten. 

Adverteer je blog

 

Eenmaal gepubliceerd op je website, kan je jouw blogpost extra promoten, voornamelijk door het delen van de link via je social media op LinkedIn, Facebook en Instagram. Zorg er ook voor dat je social media-buttons op je blogpagina hebt staan, zodat anderen deze gemakkelijk kunnen delen. 

 

Je kan ook een nieuwsbriefservice starten, waarbij jouw doelgroep zich op je nieuwsbrief kan abonneren. Zo kan je nieuwe blogberichten ook promoten via e-mail. 

Bloggen vergt veel werk en tijd. Je moet content consistent publiceren en het ook nog eens promoten. Maar guess what? Bloggen is ook erg leuk, want zo krijg je de kans om jouw bedrijfsstem en expertise online te laten zien. Dus maak je geen zorgen – doe aan research, schrijf en publiceer gewoon. 

 

En als je hulp nodig hebt bij het brainstormen van ideeën, het bouwen van een kalender, het onderzoeken of zelfs het schrijven van blogberichten, contacteer ons! We zijn ervaren, bruisen altijd van ideeën en zijn toegewijd aan het schrijven van hoogwaardige en relevante content voor onze klanten. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief!

Ze komen zonder houdbaarheidsdatum, onze tips. Elke maand steken we ze in onze nieuwsbrief met als doel jullie en jullie klanten te helpen.

Lees ook